Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na niedzielny obiad
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2988
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154598
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 390
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2988
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154598
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 390
Składniki
mięso przygotowac tak jak na kotlety mielone
przygotować farsz:wędlin drobiową ser i pietruszkę pokroić i wymieszać
zwilżonymi dłońmi formować na desce (tez zwilżonej) prostokąty z mięsa,posmarować musztardą,nałozyć troche farszu i zawijac roladki,smażyc na rozgrzanym tłuszczu
Roladki podawac z duszonymi grzybami ( iest w moich przepisach) i surówka z czerwonej kapusty ( tez jest w moich przepisach)
roladki podaje również z sosem pomidorowym albo koperkowym,dobry jest równiez sos z suszonych grzybów
dobrym dodatkiem do roladek są ziemniaki z wody