Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Bierzemy ryby (1 szt.). Pociąć na małe kawałki. Następnie posiekamy jedną cebulę. Następnie bierzemy patelnię i dodajemy do niej kawałki masła.
Delikatnie rozsmaruj cebulę na patelni, z kawałkami ryby. Sól. Dodaj rozmaryn i pieprz. Przykryj pokrywką i podpal. Gotuj przez 30 minut. Danie gotowe. Smacznego.