Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 597
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 784
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 298
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 597
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 784
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 298
Składniki
Rybę oczyścić z łusek,wypatroszyć,odciąć łeb i dokładnie umyć w kilku wodach.
Tuszki rybie posolić,obtoczyć w mące i usmażyć na rumiano na oleju.
Ocet,wodę,cukier,cebulę pokrojoną w krążki,liście laurowe,ziele angielskie i pieprz wszystko razem zagotować i ostudzić.
Usmażoną rybę ułożyć w naczyniu lub garnku i zalć olejem od smażenia i ostudzoną zalewą.
Postawić w chłodnym miejscu na 24 godz.
S M A C Z N E G O !.