Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Soczyste kofty z ziołami"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5362
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 831
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5362
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 831
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Cebulę zrumień na maśle, odstaw do ostygnięcia. Mięso przełóż do miski i połącz z jajkiem. Dodaj odciśniętą bułkę, cebulę, czosnek, miętę, skórkę cytrynową i przyprawy. Porcje mięsa wielkości kotleta owijaj wokół wcześniej namoczonych patyczków, tak aby powstały wałeczki. Grilluj je ok. 10–15 minut ze wszystkich stron do zrumienienia.
• 25 minut • dla 4 osób • cena 21 złŹródło: Show