Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sycąca kanapka z mięsem"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w kostkę marchewkę i posiekany czosnek. Mięso umyj, osusz, obsmaż w całości z warzywami. Podlej wodą, duś pod przykryciem 40 minut. Wyjmij, ułóż na blasze, posmaruj sosem barbecue, musztardą i miodem. Piecz przez 30 minut w temperaturze 180°C. Pokrój w grube plastry.
Bułkę pokrój w plastry, wierzch posmaruj olejem, posyp sezamem. Obsmaż na suchej patelni. Kładź na bułce plastry mięsa, polej je łyżeczką sosu barbecue, posyp szczypiorem i prażoną cebulką. Podawaj od razu.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień