Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta z łososiem"
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 45
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 18
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 42
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 309
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2532
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 45
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 18
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 42
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 309
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2532
Składniki
Mąkę wymieszaj z masłem. Dodaj 3 łyżki zimnej wody i sól. Całość zagnieć. Formę na tartę wylep ciastem i włóż na noc do lodówki. Rybę i brokuł oczyść i pokrój na kawałki. Następnie gotuj na parze 8 minut.
Ciasto wyjmij z lodówki i nakłuj widelcem w wielu miejscach. Następnie wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 10 minut w temperaturze 200° C. Wyjmij, przestudź. Jajka roztrzep ze śmietanką. Dodaj starty ser, brokuły i łososia. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Zmniejsz temperaturę w piekarniku do 180° C. Wlej nadzienie do formy z ciastem. Wstaw do piekarnika. Piecz jeszcze godzinę.Źródło: Na żywo