Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tradycyjny krupnik"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 600
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 800
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 314
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 600
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 800
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 314
Składniki
Wlej do garnka 3 l wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość kwadrans.
Dołóż kaszę i ziemniaki pokrojone w kostkę. Dogotuj.
Posyp krupnik natką.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 190. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax