Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne danie
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 931
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 931
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
1. udka umyć, osuszyć, delikatnie wykroić krótszą kość, natrzeć czosnkiem, solą i przyprawa do kurczaka, odstawić na kilka godzin, 2. pieczarki drobno pokroić, cebulę posiekać, wymieszać z mięsem, dodać jajko, bułkę i posiekaną natkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, 3. udka nadziewać mięsem, spiąć wykałaczkami, piec ok 90 min w 180 st podawać z surówką i pieczonymi ziemniakami smacznego