Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 336
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 561
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1042
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 336
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 561
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1042
Składniki
Oczyścić wątróbkę, osuszyć, smażyć na oleju ok 10 - 15 min.Po usmażeniu przełożyć na miseczkę a na tym samym oleju podsmażyć por. Po usmażeniu pora dodać wątróbkę, przyprawy, śliwki, sos sojowy i winko, dusić jeszcze kilka minut. Podawać z ryżem lub ziemniakami.