Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyślone z lenistwa i wcale nie jest gorsze od tych przygotowywanych z namaszczeniem:) Raz na jakiś czas możemy sobie pofolgować:)
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 240
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 519
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 972
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 259
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 240
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 519
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 972
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 259
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Nie musi być zupełnie miękki, dojdzie jeszcze w czasie pieczenia.
Mrożone warzywa podsmażamy lekko na patelni na oliwie, doprawiamy, dodajemy kukurydzę.
Sos boloński rozrabiamy wg przepisu z paczki, potem dolewamy ok.150ml wody i dodajemy koncentrat, mieszamy dokładnie.
Na spód naczynia kładziemy plastry masła, na to ugotowany makaron, zalewamy połową sosu, na to wykładamy warzywa i wylewamy drugą połowę sosu. Na koniec oczywiście ser i pieczemy.