Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych,którzy lubią połączenie mięsa z pieczarkami i serkiem:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 831
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 831
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Mięso mielone mieszamy z jajkiem i przyprawami i wykładamy nim średniej wielkości naczynie do zapiekania.
Siekamy cebulę,pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na odrobinie oleju lub masła.Dodajemy trochę pieprzu.
Podsmażoną cebule z pieczarkami wykładamy równomiernie na mielone mięso.
Kroimy fileta w paski i układamy je na warstwie cebuli z pieczarkami.
Ser trzemy na grubych oczkach i mieszamy z majonezem i śmietaną.Wykładamy równomiernie na wierzch.
Pieczemy w temp. 200 st ok.30-40 min.Smacznego