Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone warzywa w słodko-ostrej glazurze barbecue to świetny dodatek do mięs lub ryb.
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 11
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 21
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 296
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2516
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 399
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 11
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 21
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 296
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2516
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 399
Składniki
Ziemniaki szorujemy. Kalafiora kroimy na różyczki, marchew w plasterki. Składniki na glazurę mieszamy i zalewamy warzywa. Potrząsamy, aby warzywa były dobrze otoczone w glazurze. Przesypujemy do naczynia żaroodpornego.
Pieczemy bez przykrycia w 190 stopniach z termoobiegiem przez 50-60 minut (aż ziemniaki będą miękkie).