Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panie i Panowie -sezon grillowy czas zacząć
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Ziemniaki pokroic na grubą kostkę , cebulę w półtalarki
Wszystkie składniki ( z wyjątkiem masła) wymieszać łapkami w misce.
Przygotowaną masę rozłożyć na dwie porcje na folię aluminiowa- na każdą porcję położyć łyżkę masła, zwinąć ciasno. Proponuję dać dwie warstwy folii.
Piec na grillu około 45 minut. Najlepiej smakują bardzo mocno wypieczone.
Smacznego