Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1097
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4241
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1097
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4241
Składniki
Mięso podsmażyć z cebulą w brytfance, następnie dodać fix (wg przepisu na opakowaniu), poddusić. Dodać pokrojone w kostkę papryki, następnie kukurydzę, fasolę. Wymieszać i dalej dusić na wolnym ogniu. Na ok. 15 min przed końcem dodać pokrojonego i najlepiej obranego ze skórki pomidora. międzyczasie doprawić do smaku. Im więcej ostrych przypraw tym lepiej. Smacznego!!!