Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego jako ciepłe danie na rodzinne spotkania.Bardzo smaczne i syte.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Mięso kroimy w kostke,oprószamy mąka,sola,pieprzem i obsmażamy na tłuszczu do miekkości.Miękkie przekładamy do rosołu,a na pozostałym tłuszczu smażymy pieczarki i cebule(polecam maleńkie pieczareczki podsmażyc w całości),marchew trzemy na tarce i dajemy do gotującego sie rosolu.Fasolke płuczemy i wszystkie składniki gotujemy ok 10 min doprawiajac do smaku.Danie ma być dośc geste.W razie potrzeby podlewamy wodą.Na koniec zageszczamy mąkami wymieszanymi z wodą.Na talerzu posypujemy zielenina.Ja podaje "to" z chlebem.