Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego jako ciepłe danie na rodzinne spotkania.Bardzo smaczne i syte.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
Mięso kroimy w kostke,oprószamy mąka,sola,pieprzem i obsmażamy na tłuszczu do miekkości.Miękkie przekładamy do rosołu,a na pozostałym tłuszczu smażymy pieczarki i cebule(polecam maleńkie pieczareczki podsmażyc w całości),marchew trzemy na tarce i dajemy do gotującego sie rosolu.Fasolke płuczemy i wszystkie składniki gotujemy ok 10 min doprawiajac do smaku.Danie ma być dośc geste.W razie potrzeby podlewamy wodą.Na koniec zageszczamy mąkami wymieszanymi z wodą.Na talerzu posypujemy zielenina.Ja podaje "to" z chlebem.