Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego jako ciepłe danie na rodzinne spotkania.Bardzo smaczne i syte.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4697
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 86
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 320
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4697
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 86
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 320
Składniki
Mięso kroimy w kostke,oprószamy mąka,sola,pieprzem i obsmażamy na tłuszczu do miekkości.Miękkie przekładamy do rosołu,a na pozostałym tłuszczu smażymy pieczarki i cebule(polecam maleńkie pieczareczki podsmażyc w całości),marchew trzemy na tarce i dajemy do gotującego sie rosolu.Fasolke płuczemy i wszystkie składniki gotujemy ok 10 min doprawiajac do smaku.Danie ma być dośc geste.W razie potrzeby podlewamy wodą.Na koniec zageszczamy mąkami wymieszanymi z wodą.Na talerzu posypujemy zielenina.Ja podaje "to" z chlebem.