Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z Afryki Zachodniej popularny rowniez we Francji. Warto sprobowac.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8159
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 413
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8159
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 413
Składniki
cebule zeszklic na oleju, dodac pomidory, przykryc pokrywka i dusic ok 5 min.
makrele obrac ze skory i osci, dorsza pokroic w kostke. Obie ryby dodac do sosu, podlac 1 szkl wody i dodac drobno posiekana dymke, chilli i czosnek. Dusic ok 10 min. dprawic maggi, sola i pieprzem
Podawac z ryzem lub pieczywem