Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45719
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23170
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45719
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23170
Składniki
Ugotowac nóżki z włoszczyzną, solą, pieprzem, liściem laurowym i zielem angielskim. Wyjąc, oddzielic mięso od kości, rozdrobnic, wrzucic do rosołu.
Dodac poszatkowaną kiszoną kapustę i pokruszone grzybki, gotowac do miękkości.
Cebulę pokrajac w drobną kostkę, zeszklic na maśle, dodac do kapusty.
Kiełbasę pokroic w półplastry, dorzucic do dania. gotowac na wolnym ogniu. Dodac resztę przypraw i nadal gotowac.
Jabłko zetrzec na drobnej tarce i dodac do kapusty, gotowac.
Im więcej danie jest gotowane (i odgrzewane tym lepsze).