Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3076
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 218
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 94
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3076
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 218
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 94
Składniki
Ugotowac nóżki z włoszczyzną, solą, pieprzem, liściem laurowym i zielem angielskim. Wyjąc, oddzielic mięso od kości, rozdrobnic, wrzucic do rosołu.
Dodac poszatkowaną kiszoną kapustę i pokruszone grzybki, gotowac do miękkości.
Cebulę pokrajac w drobną kostkę, zeszklic na maśle, dodac do kapusty.
Kiełbasę pokroic w półplastry, dorzucic do dania. gotowac na wolnym ogniu. Dodac resztę przypraw i nadal gotowac.
Jabłko zetrzec na drobnej tarce i dodac do kapusty, gotowac.
Im więcej danie jest gotowane (i odgrzewane tym lepsze).