Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4245
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11588
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6624
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5525
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13703
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4245
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11588
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6624
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5525
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13703
Składniki
Ugotowac nóżki z włoszczyzną, solą, pieprzem, liściem laurowym i zielem angielskim. Wyjąc, oddzielic mięso od kości, rozdrobnic, wrzucic do rosołu.
Dodac poszatkowaną kiszoną kapustę i pokruszone grzybki, gotowac do miękkości.
Cebulę pokrajac w drobną kostkę, zeszklic na maśle, dodac do kapusty.
Kiełbasę pokroic w półplastry, dorzucic do dania. gotowac na wolnym ogniu. Dodac resztę przypraw i nadal gotowac.
Jabłko zetrzec na drobnej tarce i dodac do kapusty, gotowac.
Im więcej danie jest gotowane (i odgrzewane tym lepsze).