Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z fetą"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Posiekaj oliwki, koperek, zetrzyj na tarce rzodkiewki. Do miski włóż ser feta i rozdrobnij widelcem. Dodaj przygotowane . Wlej trochę zalewy z oliwek i utrzyj na gładką masę. Przypraw farsz ziołami. Do każdej babeczki nałóż farsz, udekoruj koperkiem, oliwkami.
Porcje: 8, : 20 min, cena: 0,60 zł, kalorie: 320 kcal.Źródło: Takie jest życie