Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Barszcz czerwony z fasolą"
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3910
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1027
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34241
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 577
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3910
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1027
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34241
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 577
Składniki
Fasolę namoczyć na noc i ugotować w świeżej wodzie. Posolić pod koniec gotowania. Buraki obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej. Warzywa obrać, pokroić.
Warzywa gotować z przyprawami 30 minut. Dodać koncentrat. Zakwasić sokiem z cytryny. Doprawić. Włożyć fasolę. Podawać.
ok. 65 minut
Barszcz z fasolą świetnie smakuje doprawiony świeżymi ziołami, np. oregano i zabielony kleksem śmietany.Źródło: Twoje Imperium