Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Barszcz czerwony z fasolą"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31260
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31260
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Składniki
Fasolę namoczyć na noc i ugotować w świeżej wodzie. Posolić pod koniec gotowania. Buraki obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej. Warzywa obrać, pokroić.
Warzywa gotować z przyprawami 30 minut. Dodać koncentrat. Zakwasić sokiem z cytryny. Doprawić. Włożyć fasolę. Podawać.
ok. 65 minut
Barszcz z fasolą świetnie smakuje doprawiony świeżymi ziołami, np. oregano i zabielony kleksem śmietany.Źródło: Twoje Imperium