Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W naszym domu często przygotowujemy domowe, smaczne wędliny. Oto jedna z propozycji, jak można podać kiełbaski aby nabrały innego, aromatycznego smaku.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 464
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1369
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25483
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 464
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1369
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25483
Składniki
W glinianym lub innym naczyniu żaroodpornym roztopić tłuszcz. Ułożyć kiełbaski. Każdą nakłuć w kilku miejscach patyczkiem do szaszłyków. Na kiełbaskach rozłożyć pokrojoną w krążki cebulę i wcisnąć w wolne przestrzenie świeże gałązki rozmarynu. Podlać piwem. Naczynie przykryć i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni . Piec 20 minut . Po tym czasie zdjąć pokrywkę i piec jeszcze przez 10 minut by kiełbaski się zrumieniły a nadmiar płynu odparował.