Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W naszym domu często przygotowujemy domowe, smaczne wędliny. Oto jedna z propozycji, jak można podać kiełbaski aby nabrały innego, aromatycznego smaku.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 905
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7833
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 189
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 174
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 905
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7833
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 189
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 174
Składniki
W glinianym lub innym naczyniu żaroodpornym roztopić tłuszcz. Ułożyć kiełbaski. Każdą nakłuć w kilku miejscach patyczkiem do szaszłyków. Na kiełbaskach rozłożyć pokrojoną w krążki cebulę i wcisnąć w wolne przestrzenie świeże gałązki rozmarynu. Podlać piwem. Naczynie przykryć i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni . Piec 20 minut . Po tym czasie zdjąć pokrywkę i piec jeszcze przez 10 minut by kiełbaski się zrumieniły a nadmiar płynu odparował.