Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie wymyślił mój mąż i zawsze robi je osobiście. Ja mogę tylko powiedzieć, że jest bardzo aromatyczne, smaczne i gorąco polecam.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Składniki
Kiełbasę pokroić w grubą kostkę i podsmażyć na oleju do zrumienienia.
Cebulę pokroić w półplasterki i dodać do kiełbasy. Dusić do miękkości cebuli. Teraz dodać przyprawę "5 smaków", wymieszać.
Następnie dodać przecier pomidorowy, dokładnie wymieszać i jeszcze trochę dusić.
Na koniec przyprawić do smaku solą. pieprzem i cukrem. Przykryć, chwilę potrzymać na małym ogniu i nakładać na talerzyki. Podawać z pieczywem .Życzę SMACZNEGO!