Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biały barszcz na maślance"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27398
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27398
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Ziemniaki obierz, pokrój, włóż do garnka. Zalej wodą, dodaj kość, przyprawy. Ugotuj.
Maślankę, mąkę i jajka roztrzep. Wlej do zupy, mieszając, by się nie zwarzyła. Cebulę pokrój w kostkę, przesmaż na maśle. Dodaj do zupy, przypraw.
czas przygotowania 50 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,40 zł
<strong>Przepis przysłała Teresa Kropidłowska z Łęga (województwo pomorskie)</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie