Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bigos z dynią"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Dynię i marchewki obierz, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule obierz, pokrój na cienkie plasterki. Mięso pokrój w niedużą kostkę.
Do garnka wlej oliwę i wino, włóż mięso, warzywa, śliwki i koncentrat. Dodaj posiekany koperek, cukier, posyp solą, curry i bazylią. Wymieszaj, przykryj, duś godzinę.Źródło: Chwila dla Ciebie