Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezmięsny,lekki i szybki bigosik,pasuje do gotowanych ziemniaczków lub jako samodzielne danie:)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2148
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17974
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1989
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2148
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17974
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1989
Składniki
Kapustę oczyścić,umyć,poszatkować i wrzucić do garnka dodając trochę wody i 2 łyżki oleju.Gotować do miękkości (ok 20-30 min) co jakiś czas mieszając. W tym czasie obrać cebulę,pokroić w kostkę i zrumienić na 2 łyżkach oleju. Do ugotowanej kapusty dodać zrumienioną cebulę,koncentrat,tymianek,pieprz,sól,paprykę słodką i ostrą do smaku oraz odsączoną z zalewy fasolę i posiekany koperek. Zamieszać i dusić na małym ogniu ok 10 min,smacznego:)