Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezmięsny,lekki i szybki bigosik,pasuje do gotowanych ziemniaczków lub jako samodzielne danie:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 744
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1537
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6063
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 744
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1537
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6063
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
Składniki
Kapustę oczyścić,umyć,poszatkować i wrzucić do garnka dodając trochę wody i 2 łyżki oleju.Gotować do miękkości (ok 20-30 min) co jakiś czas mieszając. W tym czasie obrać cebulę,pokroić w kostkę i zrumienić na 2 łyżkach oleju. Do ugotowanej kapusty dodać zrumienioną cebulę,koncentrat,tymianek,pieprz,sól,paprykę słodką i ostrą do smaku oraz odsączoną z zalewy fasolę i posiekany koperek. Zamieszać i dusić na małym ogniu ok 10 min,smacznego:)