Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezmięsny,lekki i szybki bigosik,pasuje do gotowanych ziemniaczków lub jako samodzielne danie:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3767
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 706
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3767
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 706
Składniki
Kapustę oczyścić,umyć,poszatkować i wrzucić do garnka dodając trochę wody i 2 łyżki oleju.Gotować do miękkości (ok 20-30 min) co jakiś czas mieszając. W tym czasie obrać cebulę,pokroić w kostkę i zrumienić na 2 łyżkach oleju. Do ugotowanej kapusty dodać zrumienioną cebulę,koncentrat,tymianek,pieprz,sól,paprykę słodką i ostrą do smaku oraz odsączoną z zalewy fasolę i posiekany koperek. Zamieszać i dusić na małym ogniu ok 10 min,smacznego:)