Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezmięsny,lekki i szybki bigosik,pasuje do gotowanych ziemniaczków lub jako samodzielne danie:)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 836
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15220
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 836
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15220
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Kapustę oczyścić,umyć,poszatkować i wrzucić do garnka dodając trochę wody i 2 łyżki oleju.Gotować do miękkości (ok 20-30 min) co jakiś czas mieszając. W tym czasie obrać cebulę,pokroić w kostkę i zrumienić na 2 łyżkach oleju. Do ugotowanej kapusty dodać zrumienioną cebulę,koncentrat,tymianek,pieprz,sól,paprykę słodką i ostrą do smaku oraz odsączoną z zalewy fasolę i posiekany koperek. Zamieszać i dusić na małym ogniu ok 10 min,smacznego:)