Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Pieczarki pokroić i usmażyć z cebulą.
Mięso,wędlinę i paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć.
Pieczarki podsmażyć z mięsem,papryką i wędliną,dodać groszek,przecier,podlać wodą i chwilę gotować na wolnym ogniu(5-10 min).
Zagęścić odrobiną wody z mąką.Powinno być gęste.Doprawić do smaku.