Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry z karczku usmażone, podane z ziemniakami i gotowanymi i warzywną sałatką zrobioną z papryk, ogórka, kapusty, marchwi.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Rozbite pięścią plastry karczku doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni z tłuszczem na rumiany kolor i do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone plastry karczku podajemy z ziemniakami i warzywną sałatką. Smacznego !!!