Dania główne Przepis na:
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Włoszczyznę oczyścić, obrać, ugotować, zemleć.
Cebulę i pieczarki obrać, pokroić w kostkę. Słoninę też pokroić w kostkę.
Na gorącą patelnię wrzucić słoninę, po kilku minutach cebulę i pieczarki, zrumienić, a potem zemleć
Pieczeń zemleć, dodać włoszczyznę, słoninę, jajka, przyprawy, wymieszać. Masę włożyć do wysmarowanej formy, piec w piekarniku ok. 40 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

jolic 01 października 2010Zgłoś do usunięcia
a jakie uzywasz pieczeni?0 Kto głosował? | Odpowiedz

jolic 29 września 2010Zgłoś do usunięcia
no przepis ciekawy,warty wypróbowania0 Kto głosował? | Odpowiedz