Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo dobry przepis na podanie bobu. Wszystkie składniki dobrze się komponują. Jest smacznie i sycąco.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21270
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 423
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21270
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 423
Składniki
Kaszę gotujemy wg wskazówek na opakowaniu
Bób gotujemy do miękkości w osolonej wodzie
Cukinię kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, aż nieco zmięknie. Pod koniec oprószamy delikatnie solą
Kiełbasę kroimy w plasterki i podsmażamy
Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy. Gdy wytopi się nieco tłuszczu dodajemy drobno posiekaną młodą cebulkę i chwilę razem smażymy
Wszystkie składniki łączymy ze sobą i mieszamy
Podajemy na ciepło