Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe i aromatyczne danie
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 234
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 78
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 88
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 234
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 78
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 88
Składniki
ryz ugotowac wg przepisu na opakowaniu. kotlety sojowe ugotowac w wodzie (mozna w bulionie), odsaczyc, pokroic na mniejsze kawalki.
marchew pokroic w plastry, por w polplastry. do wrzacej wody wrzucic marchew i groszek, jak beda polmiekkie dodac por, gotowac do miekkosci.
w garnku wymieszac ugotowany ryz, soje i warzywa, doprawic pieprzem i sola, dodac sok pomidorowy i podgrzac mieszajac, gotowac ok 2-3 minuty.
surowka: kapuste kiszona poszatkowac, wkroic do niej cebulke, dodac starta na tarce marchew, dodac bazylie i pieprz, mozna dodac oliwe z oliwek.
smacznego :)