Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe i aromatyczne danie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4723
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4723
Składniki
ryz ugotowac wg przepisu na opakowaniu. kotlety sojowe ugotowac w wodzie (mozna w bulionie), odsaczyc, pokroic na mniejsze kawalki.
marchew pokroic w plastry, por w polplastry. do wrzacej wody wrzucic marchew i groszek, jak beda polmiekkie dodac por, gotowac do miekkosci.
w garnku wymieszac ugotowany ryz, soje i warzywa, doprawic pieprzem i sola, dodac sok pomidorowy i podgrzac mieszajac, gotowac ok 2-3 minuty.
surowka: kapuste kiszona poszatkowac, wkroic do niej cebulke, dodac starta na tarce marchew, dodac bazylie i pieprz, mozna dodac oliwe z oliwek.
smacznego :)