Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4131
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11311
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6491
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13507
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5277
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4131
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11311
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6491
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13507
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5277
Składniki
cebule, papryke i piersi kroimy i podsmazamy
dorzucamy pieczarki i doprawiamy
gotowy farsz odsaczamy z nadmiaru wody i tluczu i studzimy
do przestudzonego farszu dodajemy mozzarele- mieszamy
wszystko wrzucamy na ciasto francuski zawijamy
konce radze spoic widelcem wtedy jest pewnosc ze sie serek nie wytopi
z gory smarujemy roztrzepanym jajkiem i jaktos lubi posypujemy oregano
pieczemy w 200 stopniach 15 minut