Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 236
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 19
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 236
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 19
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Składniki
cebule, papryke i piersi kroimy i podsmazamy
dorzucamy pieczarki i doprawiamy
gotowy farsz odsaczamy z nadmiaru wody i tluczu i studzimy
do przestudzonego farszu dodajemy mozzarele- mieszamy
wszystko wrzucamy na ciasto francuski zawijamy
konce radze spoic widelcem wtedy jest pewnosc ze sie serek nie wytopi
z gory smarujemy roztrzepanym jajkiem i jaktos lubi posypujemy oregano
pieczemy w 200 stopniach 15 minut