Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do drugiego dania.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 929
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5515
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17832
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 929
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5515
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17832
Składniki
Buraki ugotować w skórce do miękkości ,następnie ściągnąć skórkę i pozostawić do ostygnięcia.
Gdy buraki są chłodne,należy je zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,dodać olej ,ocet,sól i pieprz.Dokładnie wymieszać, w razie potrzeby i własnych upodobań dodać więcej przypraw.(jeżeli ktoś lubi można także dodać ok 1/2 łyżeczki chrzanu)
Smacznego!