Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do drugiego dania.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 159
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 126
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 159
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 126
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Składniki
Buraki ugotować w skórce do miękkości ,następnie ściągnąć skórkę i pozostawić do ostygnięcia.
Gdy buraki są chłodne,należy je zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,dodać olej ,ocet,sól i pieprz.Dokładnie wymieszać, w razie potrzeby i własnych upodobań dodać więcej przypraw.(jeżeli ktoś lubi można także dodać ok 1/2 łyżeczki chrzanu)
Smacznego!