Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do drugiego dania.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1001
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12898
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1001
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12898
Składniki
Buraki ugotować w skórce do miękkości ,następnie ściągnąć skórkę i pozostawić do ostygnięcia.
Gdy buraki są chłodne,należy je zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,dodać olej ,ocet,sól i pieprz.Dokładnie wymieszać, w razie potrzeby i własnych upodobań dodać więcej przypraw.(jeżeli ktoś lubi można także dodać ok 1/2 łyżeczki chrzanu)
Smacznego!