Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, wspaniałe do 2 dania!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1443
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 388
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1443
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 388
Składniki
Ugotować buraki w skórkach, ugotowane wsadzić do zimnej wody i obrać, w zimnej wodzie skóra schodzi praktycznie sama. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Paprykę umyć obrać pokroić w prążki ugotować z obraną i pokrojoną cebulą w pół krążki w wodzie, wody nie dużo, z zielem ang. i listkami laurowymi.
Następnie paprykę wymieszać z burakami, dać sól, cukier ocet wymieszać spróbować, jak by ktoś chciał może dodać octu czy cukru więcej. Nałożyć do słoików zakręcić i musi troszkę odstać aby się przegryzło. Smacznego.