Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane mięso wołowe i hawajski słodko-ostry sos z cebuli, ananasa i papryki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1979
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1979
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, ananasa w kostkę, a ostrą papryczkę w pasterki. Smażymy na oleju, pod przykryciem, aż cebula zupełnie zmięknie. W razie potrzeby można dolać odrobinę wody. Dodajemy cukier i przyprawy. Mięso mieszamy z olejem i przyprawami. Dzielimy na 3 części i z każdej wyrabiamy kulkę. Spłaszczamy na ok 2 cm burgery. Burgery grillujemy po 4-6 minut z każdej strony. Pomidora kroimy na plasterki
Bułki kroimy. Jedną połowę smarujemy keczupem, jedną majonezem. Na bułce układamy sos, pomidora i burgera.