Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2669
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 160
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 44
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 206
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 612
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2669
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 160
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 44
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 206
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 612
Składniki
Natkę opłucz, drobno posiekaj. Korniszony pokrój w kosteczkę. Pokrojone wymieszaj z majonezem i jogurtem. Sos przypraw do smaku octem, solą oraz pieprzem.
Dymkę oczyść, ogórek sałatkowy umyj. Obydwa warzywa pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej olej. Włóż paluszki rybne. Usmaż je według przepisu na opakowaniu. Zdejmij. Tosty zrumień w rozgrzanym piekarniku albo tosterze.
Na kromkach wiejskiego chleba rozłóż sałatę. Posmaruj przygotowanym sosem. Na tym ułóż plasterki ogórka, paluszki rybne oraz krążki dymki. Polej keczupem. Przykryj zrumienionymi tostami. Udekoruj np. plasterkami ogórka.
Sos możesz dodatkowo przyprawić czosnkiem ok. 40 min 1 porcja zawiera ok. 430 kcal Ok. 2,60 zł za porcjęŹródło: Tina