Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Burrito na ostro"
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 444
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 95
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 173
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 129
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 444
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 95
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 173
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 129
Składniki
Cebulę i czosnek podsmażam na oleju z mięsem i posiekaną papryką. Wrzucam pomidory, duszę 10 min. Dodaję kukurydzę, fasolę, jeszcze chwilę duszę. Doprawiam.
Tortille lekko podpiekam, na środki nakładam farsz (po łyżce) i plaster sera, składam i opiekam w opiekaczu, aż zrobią się chrupkie.
50 min • Porcja 240 kcal • Koszt porcji ok. 3,30 zł • Przepis na 4 porcje.Źródło: Kobieta i życie