Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na cannelloni ze szpinakiem
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8693
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4679
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 757
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8693
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4679
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 757
Składniki
Podsmażyć cebulkę i czosnek, dodać szpinak i dusić. Posolić, popieprzyć i przyprawić bazylią. Odstawić z ognia, dodać mozarellę i połączyć.
Podgotować makaron i nadziać szpinakiem.
Przygotować sos z pomidorów i koncentratu, doprawić.
Ułożyć makaron w naczyniu, zalać sosem i przykryć serem. Zapiec 30 minut w 180 stopniach.