Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Carpaccio z łososia z ogóreczkami"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17097
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17097
Składniki
Łososia opłucz w zimnej wodzie, osusz papierowym ręcznikiem i pokrój ostrym nożem na bardzo cienkie plasterki. Ułóż na dużym talerzu.
Ogórki małosolne pokrój w drobną kosteczkę, cebulkę posiekaj.
Ułóż warzywa wraz z kaparami na łososiu.
Oliwę z oliwek połącz z sokiem z cytryny. Dodaj sól i świeżo mielony pieprz. Wymie szaj i polej rybę.
Carpaccio schładzaj przez 1 godz. w lodówce.
Podawaj z bagietką i białym winem.
<strong>Przepis nadesłał: Piotr Witkowski</strong>Źródło: Kurier TV