Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Carpaccio z łososia z ogóreczkami"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 60
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 60
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Składniki
Łososia opłucz w zimnej wodzie, osusz papierowym ręcznikiem i pokrój ostrym nożem na bardzo cienkie plasterki. Ułóż na dużym talerzu.
Ogórki małosolne pokrój w drobną kosteczkę, cebulkę posiekaj.
Ułóż warzywa wraz z kaparami na łososiu.
Oliwę z oliwek połącz z sokiem z cytryny. Dodaj sól i świeżo mielony pieprz. Wymie szaj i polej rybę.
Carpaccio schładzaj przez 1 godz. w lodówce.
Podawaj z bagietką i białym winem.
<strong>Przepis nadesłał: Piotr Witkowski</strong>Źródło: Kurier TV