Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe życie walczymy z cebulą . Niejednokrotnie doprowadziła nas do płaczu . Postanowiłam stoczyć z nią ostateczną walkę i przetestować sposób jaki przedstawiano w Galileo .
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11856
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8514
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155323
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1156
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11856
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8514
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155323
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1156
Składniki
Swoją drogą uwielbiam ten program . https://www.tv4.pl/program/galileo/ Wziełam się za obieranie cebuli , ale zanim zaczęłam ją kroić rozgryzłam gumę i żułam mocną gumę miętową . Kiedy poczułam jej moc w nosie oczach i gardle :D wzięłam się za krojenie cebuli . Słuchajcie DZIAŁA !!!! Pierwszy raz w życiu nie ryczałam nad cebulą . Wiem jedno . Guma musi być mocno miętowa i należy zacząć ją żuć przed rozpoczęciem krojenia . Cóż mogę powiedzieć . Dziękuję Galileo za ten program . Bez tego nadal ryczałabym przynajmniej 5 razy w tygodniu gdyż cebula idzie u mnie hurtowo . Mam nazieję , że zadziała na każdego . Polecam Małgośka w Kuchni