Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariański przysmak z serem tofu.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 70
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 509
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7105
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 70
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 509
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7105
Składniki
Wymieszałem składniki marynaty. Tofu pokroiłem na duże kawałki, włożyłem do marynaty na 30 minut. Makaron zalałem wrzątkiem, moczyłem 30 minut. Pokroiłem dymkę na kawałki, paprykę w paski. Groszek osączyłem z zalewy.
Grzyby umyłem, zalałem na 20 minut ciepła wodą , odcedziłem. Kostki tofu wyjąłem z marynaty, podsmażyłem na gorącym oleju. Dodałem dymkę , paprykę i grzyby, podsmażyłem, wlałem bulion, gotowałem 2 minuty. Dodałem groszek, makaron i kiełki. Doprawiłem solą. Smażyłem jeszcze 3 minuty.