Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 291
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5086
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4875
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45022
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 640
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 291
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5086
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4875
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45022
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 640
Składniki
Wymieszaj kefir, sól, cukier, sodę, olej roślinny. Dodawać porcjami mąkę i ugniatać nie ciasne ciasto. Z ciasta uformuj owalny półwyrób i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp mąką na wierzchu i posmaruj kwaśną śmietaną. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 30 minut.