Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik, idealny na upalne dni i bardzo zdrowy, sporo szczypiorku i koperku, a do tego kiszone buraki z czosnkiem. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 201
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 161
Królowa grilla :)
Odsłon: 1351
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 201
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 161
Królowa grilla :)
Odsłon: 1351
Składniki
Do dużej miski wlewamy maślankę, a następnie zawartość słoika z kiszonymi burakami, szczypiorek i koperek siekamy na drobno i dodajemy do miski, ogórki bez skórki ścieramy na dużym oczku i również dodajemy do miski. Całość mieszamy z pieprzem i z solą. Jajka gotujemy na twardo i dodajemy już na talerzu z chłodnikiem. Jeszcze odrobina jogurtu i chłodnik jest gotowy do jedzenia. Chłodnik najlepiej smakuje zimny:) Gotowe !!! Smacznego !!!