Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis naprawdę warto wypróbować, placki są chrupiące i smakują wybornie. SMACZNEGO.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5663
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 952
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35867
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 107
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5663
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 952
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35867
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cebulę obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Następnie pieczarki, paprykę bardzo dokładnie oczyścić, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na maśle. Ziemniaki połączyć z usmażoną i ostudzoną papryką, pieczarkami, dodać mąkę, bułkę tartą. Wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać. Gotową masę ziemniaczaną kłaść łyżką na rozgrzany olej, smażyć z obu stron na złoty kolor, podawać z kwaśną śmietaną.