Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Chrupiące tosty z serami"
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 24
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 24
Składniki
15 min • Porcja 180 kcal • Koszt porcji 1,50 zł • Przepis na 1 porcję
<strong>Aneta Klimecka z Katowic</strong>
Kromki chleba tnę na trójkąty. Jeden od każdej pary smaruję keczupem, układam na nim po trzy plasterki pieczarek, znów smaruję keczupem, nakładam plasterek goudy, kawałki oliwek i sera rokpol. Przykrywam drugim trójkątem.
Tosty wkładam do opiekacza. Podaję gorące, lekko zrumienione.Źródło: Kobieta i życie