Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiący dorsz w sosie chili i szpinakiem"
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 27
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 117
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 954
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 27
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 117
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 954
Składniki
Mąkę przesiej do miski z proszkiem do pieczenia. Zrób dołek, wbij do niego żółtko, wlej łyżkę oleju oraz mleko. Całość wymieszaj i połącz z ubitym na sztywno białkiem.
Umytą, pokrojoną na kawałki rybę za- nurz w cieście i usmaż na rozgrzanym oleju.
Z patelni zlej prawie cały olej. Do reszty dorzuć posiekane chili, czosnek i pozostałe . 4. Polej dorsza gorącym sosem.Źródło: Kurier TV