Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciabatta z masłem czosnkowym"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Miękkie masło rozetrzeć z czosnkiem, solą, pieprzem i posiekanym koperkiem. Masę przełożyć do szprycy, wyciskać na talerz różyczki, schłodzić.
Ciabattę przekroić wzdłuż na 1/3 wysokości. Górną część pokroić na kromki. Grillować po 1 min z każdej strony. Złożyć całość, kromki przekładać masłem i plastrami pomidora. Podawać jako przystawkę przed głównym daniem.Źródło: Twoje Imperium