Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 207
Dodano: 01.09.2008
Odsłon: 32310
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Obierz i poszatkuj cukinie. Postaw na średni gaz rondel i pozostaw go do rozgrzania. Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Najlepiej rękami, aby lepiej wymieszać. Gdy rondel jest dobrze rozgrzany, nasmaruj go oliwą, używając papierowy serwetek. Sporządź niewielką kulkę ze sporządzonej wcześniej mikstury i połóż ją na oliwie. Zrób tak z reszta mięsa. Piecz, aż do zbrązowienia obu stron. Podawaj ciepłe.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

cda72 12 marca 2009Zgłoś do usunięcia
najlepsze są w tym młyzka i dłyżka :)3 Kto głosował? | Odpowiedz