Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z małej ilości składników.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11853
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11853
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
Obierz i poszatkuj cukinie. Postaw na średni gaz rondel i pozostaw go do rozgrzania. Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Najlepiej rękami, aby lepiej wymieszać. Gdy rondel jest dobrze rozgrzany, nasmaruj go oliwą, używając papierowy serwetek. Sporządź niewielką kulkę ze sporządzonej wcześniej mikstury i połóż ją na oliwie. Zrób tak z reszta mięsa. Piecz, aż do zbrązowienia obu stron. Podawaj ciepłe.