Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z małej ilości składników.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Obierz i poszatkuj cukinie. Postaw na średni gaz rondel i pozostaw go do rozgrzania. Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Najlepiej rękami, aby lepiej wymieszać. Gdy rondel jest dobrze rozgrzany, nasmaruj go oliwą, używając papierowy serwetek. Sporządź niewielką kulkę ze sporządzonej wcześniej mikstury i połóż ją na oliwie. Zrób tak z reszta mięsa. Piecz, aż do zbrązowienia obu stron. Podawaj ciepłe.