Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z małej ilości składników.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6984
Polecam.
Odsłon: 134
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5311
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2467
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6984
Polecam.
Odsłon: 134
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5311
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2467
Składniki
Obierz i poszatkuj cukinie. Postaw na średni gaz rondel i pozostaw go do rozgrzania. Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Najlepiej rękami, aby lepiej wymieszać. Gdy rondel jest dobrze rozgrzany, nasmaruj go oliwą, używając papierowy serwetek. Sporządź niewielką kulkę ze sporządzonej wcześniej mikstury i połóż ją na oliwie. Zrób tak z reszta mięsa. Piecz, aż do zbrązowienia obu stron. Podawaj ciepłe.