Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cielęcina z porzeczkami"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1816
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1816
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Mięso oczyść i lekko rozbij na grubość ok. 2 cm. Cienkim nożem zrób wzdłuż mięsa nacięcie, tak aby powstała kieszonka.
Oliwą natrzyj je dokładnie w środku i na zewnątrz. Posól. Następnie podsmaż kilka minut z każdej strony. Ostudź. W kieszonki włóż natkę pietruszki, plaster sera i dużą łyżkę porzeczek. Smaż przez 10 minut z każdej strony.Źródło: Na żywo