Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz propozycja dla wegetarian, ale i nie tylko. Zdrowo, smacznie i tanio, czyli 3 plusy i żadnego minusa! :D
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 20
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 59
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 26
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 20
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 59
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 26
Składniki
Cukinie myjemy, odcinamy końcówki i kroimy wzdłuż. Jej wnętrze wyjmujemy łyżką i odkładamy do miski.
Paprykę czerwoną kroimy w kostkę i wsypujemy do cukinii.
Następnie dajemy cebule pokrojone w kostkę.
Kukurydzę odcedzamy na sitku i wsypujemy.
Pomidory kroimy w plasterki i układamy na kukurydzy.
Pomiędzy każdym plasterkiem pomidora dajemy plasterek mozzarelli.
Tak przygotowane cukinie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w piekarniku ok. 50 min. w 180⁰C. :)