Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz propozycja dla wegetarian, ale i nie tylko. Zdrowo, smacznie i tanio, czyli 3 plusy i żadnego minusa! :D
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 444
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1029
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 444
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1029
Składniki
Cukinie myjemy, odcinamy końcówki i kroimy wzdłuż. Jej wnętrze wyjmujemy łyżką i odkładamy do miski.
Paprykę czerwoną kroimy w kostkę i wsypujemy do cukinii.
Następnie dajemy cebule pokrojone w kostkę.
Kukurydzę odcedzamy na sitku i wsypujemy.
Pomidory kroimy w plasterki i układamy na kukurydzy.
Pomiędzy każdym plasterkiem pomidora dajemy plasterek mozzarelli.
Tak przygotowane cukinie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w piekarniku ok. 50 min. w 180⁰C. :)