Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11090
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1056
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11090
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1056
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Składniki
Umyj i osusz cukinie, przekrój wzdłuż na pół, usuń łyżeczką miąższ. Posól cukinie wewnątrz i odwróć je, zostaw na godzinę, aby wypłynął sok. Osusz. Ser posiekaj, wymieszaj z roztrzepanym jajkiem, posiekanym czosnkiem i pomidorem, przypraw. Wypełnij farszem połówki cukinii. Piecz 30 min (ostatnie 10 min pod przykryciem).