Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Umyj i osusz cukinie, przekrój wzdłuż na pół, usuń łyżeczką miąższ. Posól cukinie wewnątrz i odwróć je, zostaw na godzinę, aby wypłynął sok. Osusz. Ser posiekaj, wymieszaj z roztrzepanym jajkiem, posiekanym czosnkiem i pomidorem, przypraw. Wypełnij farszem połówki cukinii. Piecz 30 min (ostatnie 10 min pod przykryciem).