Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia propozycja sezonowego dania jednogarnkowego.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 70
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5483
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2560
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 70
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5483
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2560
Składniki
1. Na łyżce oleju podsmażyć kiełbasę na złoty kolor i odstawić do ostygnięcia. 2. Na łyżce oleju przesmażyć pokrojone w grubszą kostkę cebule na złoty kolor, dodać pokrojone w kostkę cukinie z łupiną tak by nabrały lekko przeźroczystego wyglądu. Dodać przyprawy. 3. Dodać pokrojone w kostkę papryki i dusić do miękkości ale zachowały jednocześnie nieco chrupkości. 4. Gdy warzywa będą gotowe dodać przesmażoną kiełbasę, a następnie przecier pomidorowy i dokładnie wymieszać doprowadzając do wrzenia. W razie potrzeby doprawić do smaku. Jeśli chcemy by leczo miało konsystencję gęstej zupy można dolać ok 100 ml wody i zagotować. SMACZNIE POLECAM!!!