Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia propozycja sezonowego dania jednogarnkowego.
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 433
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2986
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 2057
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 7988
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 433
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2986
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 2057
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 7988
Składniki
1. Na łyżce oleju podsmażyć kiełbasę na złoty kolor i odstawić do ostygnięcia. 2. Na łyżce oleju przesmażyć pokrojone w grubszą kostkę cebule na złoty kolor, dodać pokrojone w kostkę cukinie z łupiną tak by nabrały lekko przeźroczystego wyglądu. Dodać przyprawy. 3. Dodać pokrojone w kostkę papryki i dusić do miękkości ale zachowały jednocześnie nieco chrupkości. 4. Gdy warzywa będą gotowe dodać przesmażoną kiełbasę, a następnie przecier pomidorowy i dokładnie wymieszać doprowadzając do wrzenia. W razie potrzeby doprawić do smaku. Jeśli chcemy by leczo miało konsystencję gęstej zupy można dolać ok 100 ml wody i zagotować. SMACZNIE POLECAM!!!